Potrivit art. 13 sec. 1 și sec. 2 din Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal din 27 aprilie 2016 (denumit în continuare GDPR), vă informăm că:

1. Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este SMP Agro sp. z o.o. Komorniki 44, 63-004 Tulce, KRS: 0000610944, NIP: 7792415216, REGON: 302497780.

2. În materie de protecție a datelor cu caracter personal, puteți contacta Administratorul prin e-mail: office@smpagro.ro

3. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate în scopuri de contact necesare prestării serviciului, în conformitate cu legea aplicabilă în temeiul art. 6 sec. 1 lit. f GDPR.

4. Destinatarul datelor dumneavoastră cu caracter personal vor fi angajații Administratorului în sfera atribuțiilor lor oficiale pe baza unei autorizații.

5. Datele dumneavoastră personale nu vor fi transferate către o țară terță/organizație.

6. Datele dumneavoastră personale vor fi stocate până la finalul conversațiilor, iar apoi arhivate timp de 10 ani pe serverele de e-mail.

7. Aveți dreptul de a accesa datele dumneavoastră și dreptul de a rectifica, șterge, limita prelucrarea, dreptul de a transfera date, dreptul de opoziție, dreptul de a porta date.

8. Aveți dreptul de a depune o plângere la organul de supraveghere – Oficiul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, atunci când considerați că prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal încalcă prevederile regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal din 27 aprilie 2016;

9. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este voluntară.

10. Datele dumneavoastră nu vor fi prelucrate în mod automatizat, inclusiv sub formă de profilare, adică nicio decizie care să producă efecte juridice sau care afectează în mod semnificativ persoana în mod similar nu se va baza exclusiv pe prelucrarea automată a datelor cu caracter personal și nu va implica o astfel de decizie luată automat.