Potrivit art. 13 alin. 1 și alin. 2 din Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal din 27 aprilie 2016 (denumit în continuare GDPR), vă informăm că:

1. Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este SMP Agro sp. z o.o. Komorniki 44, 63-004 Tulce, KRS: 0000610944, NIP: 7792415216, REGON: 302497780.

2. În materie de protecție a datelor cu caracter personal, puteți contacta Administratorul prin e-mail: office@smpagro.ro

3. Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate în scopul contactării telefonice și prezentării ofertei prin numărul de telefon furnizat, în temeiul art. 6 sec. 1 lit. și GDPR.

4. Destinatarul datelor dumneavoastră cu caracter personal vor fi partenerii și angajații Administratorului, care au fost autorizați în acest scop și intra în sfera atribuțiilor lor oficiale.

5. Datele dumneavoastră personale nu vor fi transferate către o țară terță/organizație.

6. Datele dumneavoastră personale vor fi stocate până când vă retrageți consimțământul.

7. Aveți dreptul de a accesa datele dumneavoastră și dreptul de a rectifica, șterge, limita prelucrarea, dreptul de a transfera date, dreptul de opoziție, dreptul de a transfera date.

8. Aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării bazate pe consimțământ înainte de retragerea acestuia.

9. Aveți dreptul de a depune o plângere la organul de supraveghere – Oficiul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, atunci când considerați că prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal încalcă prevederile regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal din 27 aprilie 2016.

10. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este voluntară.

11. Datele dumneavoastră nu vor fi prelucrate în mod automat, inclusiv sub formă de profilare, adică nicio decizie care să producă efecte juridice asupra unei persoane sau să o afecteze semnificativ în mod similar şi nu va implica o astfel de decizie luată automat.